Zakelijk

Onze kwekerij richt zich vooral op levering aan aan hoveniers en handelsbedrijven in heel Nederland. Onze kwekerij is in het bijzonder bekend om zijn assortiment grote coniferen, zoals Taxus, Juniperus, Pinus, Chamaecyparis, Thuja's, grote laurier en tevens forse bomen zoals dakplataan diverse prunus en leivormen.

Mocht u voor uw projecten bijzonder plantmateriaal zoeken, dan nodigen wij u van harte uit onze kwekerij in Naarden aan de Huizerstraatweg te bezoeken.

Laat ons a.u.b. vooraf weten dat u komt, dan zullen wij met u een afspraak maken zodat we voldoende aandacht aan uw bezoek kunnen besteden. Ten allen tijde zullen wij u met open armen ontvangen.

Uiteraard zijn ook uw klanten of opdrachtgevers van harte welkom op ons bedrijf. U wordt geadviseerd uw klanten specifiek schoeisel aan te trekken, aangezien onze kwekerij geen verharde paden heeft.

Transport

Bezorging kunnen wij in overleg met u regelen. Wij verzorgen ons eigen vervoer om zo tot aan uw adres de beste zorg aan uw aankoop te kunnen blijven besteden.

Uiteraard kunt u ook uw bomen zelf afhalen.

Maak je website met Websitemachine.nl